latinica  ћирилица
13/11/2018 |  08:03 | Аутор: ТАНЈУГ

Крстајић: Нема шале, биће је кад направимо резултат!

Селектор фудбалске репрезентације Србије Младен Крстајић каже да екипа максимално озбиљно и мотивисано чека дуеле са Црном Гором и Литванијом на крају групне фазе Лиге нација. Први меч селекција Србије игра против Црногораца у суботу од 15 часова.

"Свака утакмица је битна и одлучујућа, па и ове двије. Црна Гора ће играти колико јој дозволимо. Имамо добру атмосферу, очекујемо добар резултат, а респектујемо Црну Гору", рекао је Крстајић. 

Селектор Младен Крстајић накнадно је уврстио играча Малатије Данијела Алексића, стријелца шест голова ове сезоне у турској лиги, који је до сада одиграо један пријатељски меч за А тим и то прије чак 10 година против Пољске.
 

Како је нагласио, Сергеј Милинковић-Савић сигурно неће играти против Црне Горе, за Литванију је неизвјестан, повређени су и Љубомир Фејса и Марко Дмитровић, док проблем са зубом има Филип Костић.

"Још чекамо извјештаје доктора", говори селектор, који је накнадне позиве уручио Данијелу Алексићу и голману Радника Николу Васиљевићу.

Крстајић додаје да га радује форма велике већине репрезентативаца пред последње двије утакмице у Лиги нација.

"Шали нема мјеста, неће је бити на утакмицама. Шалићемо се када направимо резултат".

Крстајић истиче и да прати нападача Црвене звезде Милана Павкова, стријелца два гола против Ливерпула (2:0) у Лиги шампиона.

"Драго ми је због Звезде, за српски фудбал је то јако важно. Пред Павковим је вријеме, а репрезентација треба континуитет. Није играч који се не гледа, ради се о добром нападачу, сада је добио самопоуздање".

"Одиграли смо на добром нивоу у Подгорици и Букурешту, а у Румунији је фалио само гол. Циљ је испуњен, све је у нашим рукама, играмо добро и можемо да будемо задовољни. Драго ми је што смо без мене одиграли добро, могу у пензију на миру", нашалио се Коларов.

Фудбалер Роме поручио је и да је права позиција Филипа Костића лијеви бек, "само то у Њемачкој не виде".

Србија дочекује Црну Гору у суботу од 15 часова на стадиону "Рајко Митић", а три дана касније Литванију на стадиону Партизана.