latinica  ћирилица
13/11/2018 |  08:41 ⇒ 11:28 | Аутор: РТРС

Роналдо и Ибрахимовић уживали уз Новака!

Два свјетска фудбалска аса, Кристијано Роналдо и Златан Ибрахимовић појавили су се у Лондону на првом мечу Новака Ђоковића на завршеном Масетрсу против Џона Изнера.
Кристијано Роналдо са породицом - Фото: Getty Images
Кристијано Роналдо са породицомФото: Getty Images

Можда свјетски број 1 није популаран као Роџер Федерер или Рафаел Надал, али сваким даном стиче све више поштовалаца, и међу свјетском џет сет елитом.

На трибинама "Q2 арене" тако су се нашли Кристијано Роналдо, фудбалер Јувентуса, и Златан Ибрахимовић који је недавно завршио сезону у америчкој МЛС лиги.

ђоковић, ибрахимовић

"Више волим да имам контакт са лоптом ногама, не волим много да користим руке. Новак је упознао моју дјецу и били су веома узбуђени због тога. Они се не баве тенисом већ фудбалом и борилачким вјештинама. Били су баш срећни да га упознају, он је баш добар момак. Исти је на телевизији и уживо. Постоје спортисти који нису исти на ТВ-у и у правом животу, али Новак јесте. Има добар смисао за хумор и позитиван став, лако је дружити се с њим", изјавио је Ибрахимовић.

Швеђанин је дао своје мишљење о томе ко ће освојити Завршни мастерс у Лондону.

"Надам се да ће Ђоковић то бити. Имао је добру сезону. Ово је посљедњи турнир прије сљедеће сезоне и надам се да ће га освојити", додао је Златан.

А Кристијано Роналдо  у Лондон је стигао са породицом са којом је пратио меч , у којем је славио српски тенисер без икаквих проблема.

Роналдо је искористио прилику да дође на овај меч јер је у фудбалу почела репрезентативна пауза, а он је одлучио да не наступи за своју селекцију у наредном циклусу Лиге нација. Португласки ас се сјајно забављао са породицом током меча, а камере су забиљежиле  и снимак када је једна лоптица завршила код његовог "бокса".