latinica  ћирилица
07/12/2018 |  10:48 ⇒ 10:52 | Аутор: СРНА

Радити на консолидацији Градског одбора ДНС Бањалука

Повјереништво Демократског народног савеза Бањалука одржало је састанак радне групе која ће у наредном периоду радити на консолидацији Градске организације и на спровођењу избора у Организацији младих.
Бањалука - Повјереништво ДНС-а - састанак - Фото: СРНА
Бањалука - Повјереништво ДНС-а - састанакФото: СРНА

Предсједник Републичке организације младих ДНС-а и члан Повјереништва Боривој Обрадовић упознао је колеге о предстојећим активностима с циљем реализације одлука Предсједништва странке и Повјереништва за Бањалуку, саопштено је из ДНС-а.

Он је истакао да Организација младих није само простор за окупљање и активности младих, већ и један од стубова странке, чија је мисија да буде носилац здравих и конструктивних идеја, али и нових лица на политичкој сцени Републике Српске.

Он је изразио задовољство одлучношћу, оптимизмом и енергијом младих и увјерење да ће ДНС бити и остати један од незаобилазних фактора када је ријеч о Бањалуци, али и цијелој Републици Српској.

Члан Повјереништва Маја Јовановић истакла је да је политика ДНС-а политика досљедности, конструктивних идеја и конкретног рада, те да је поносна што се млади ДНС-а не баве негативним темама које појединци желе да наметну у медијском простору Српске.

На састанку је закључено да људи који су спремни да истрпе притисак оних који немају добре намјере, те остану досљедни себи и својој организацији, не треба да стрепе за будућност.

Млади ДНС-а поручили су и то да ће на најбољи могући начин искористити прилику новог почетка која им је пружена, те да ће сада иницијатива и другачије мишљење бити највеће вриједности нове омладинске организације.

Све активности у вези са изборима у градској Организацији младих требало би да буду спроведене до краја године. /