latinica  ћирилица
10/01/2019 |  08:06 | Аутор: СРНА

Oблачно са сусњежицом и снијегом

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће преовладавати облачно вријеме са сусњежицом и снијегом у већини крајева, а највише ће га бити на истоку и планинама.
Облачно - Фото: РТРС
ОблачноФото: РТРС

Током дана биће облачно вријеме мјестимично са снијегом, једино ће на крајњем југу бити променљиво облачно и без падавина, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура износиће од минус два до три степена Целзијусова.

Очекивана висина новог сњежног покривача од два до осам, понегдје до 10 центиметара.

Вјетар слаб до умјерен, у западним подручјима и појачан сјеверног смјера, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Температура у 7.00 часова: Бјелашница минус 11, Чемерно минус шест, Хан Пијесак минус пет, Рудо и Соколац минус три, Гацко, Нови Град и Вишеград минус два, Фоча, Мркоњић Град, Крупа на Уни, Бугојни, Сарајево, Градачац и Ливно минус један, Бањалука, Шипово, Бијељина, Србац, Приједор, Зворник и Тузла нула, Брчко, Добој, Зеница и Бихаћ један, Билећа два, Требиње четири и Неум шест степени Целзијусових.

Висина снијега: Хан Пијесак 73, Чемерно 37, Соколац 27, Билећа 25, Фоча и Шипово 20, Мркоњић Град и Гацко 19, Вишеград 15, Рудо 14, Бијељина и Добој осам, Зворник пет, Крупа на Уни три, Требиње два и Нови Град један центиметар.