latinica  ћирилица
17/01/2019 |  11:23 ⇒ 15:32 | Аутор: СРНА

Мигранти опљачкали путнике, па зауставили воз и побјегли

Група од пет миграната отуђила је од једног путника торбицу са неутврђеним новчаним износом, те од других храну и пуњач за мобилни телефон, након чега су зауставили воз на отвореној прузи у Станарима и побјегли, саопштено је из добојске Полицијске управе.
МУП Републике Српске -
МУП Републике Српске

Из полиције наводе да им се јуче обратио пратилац путничког воза који саобраћа на релацији Бихаћ-Сарајево и пријавио да је око 8.30 часова, након проласка воза кроз жељезничку станицу у Станарима, група од пет миграната помоћу ручне кочнице зауставила воз на отвореној прузи, након чега су изашли и удаљили се у непознатом правцу.

У саопштењу је наведено да је у току рад по пријави на овом случају.

Полицијској станици Модрича јуче је пријављено да је непозната жена у претходних неколико мјесеци у више наврата крала у трговинском објекту у Модричи, чиме је, према изјави одговорног лица, причињена материјална штета у износу од око 600 КМ.

Истог дана, полиција је идентификовала лице из Модриче чији су иницијали С.М. /59/, које је у понедјељак, 14. јануара, суграђанину продало дукат по цијени од 500 КМ, након чега је накнадно утврђено да је ријеч о лажном златнику.

Полицијској станици Теслић јуче је пријављено да је у претходних неколико дана проваљено у бензинску пумпу која не ради од августа, одакле су из магацина отуђене плинске боце, док је из унутрашњости продајног простора отуђена за сада неутврђена количина алкохолног и безалкохолног пића.