latinica  ћирилица
07/02/2019 |  12:15 | Аутор: СРНА

Туристича организација Српске на сајму у Бриселу

Туристичка организација Републике Српске представиће понуду и програме најатрактивнијих дестинација Српске на Сајму одмора у Бриселу /Holiday Fair-Brussels/, који почиње данас и трајаће до недјеље, 10. фебруара.
Туристичка организација Републике Српске - Фото: РТРС
Туристичка организација Републике СрпскеФото: РТРС

Наступ Туристичке организације Српске на овом сајму организован је у сарањи са Представништвом Српске у Бриселу.

На овом сајму ће са понудом Туристичке организације Српске бити представљен и Здравствено-туристички центар "Бања Врућица" из Теслића, те "Цептер паспорт", као једна од водећих туристичких агенција у Српској, која посебно ради програме рецептивног туризма.

"Представништво Српске у Бриселу је у сарадњи са Туристичком организацијом Српске у претходних неколико година остварило успјешну сарадњу са туристичким операторима из земаља Бенелукса с циљем промоције и дистрибуције аранжмана на овом активном и интересантном тржишту", саопштено је из Туристичке организације Републике Српске.

У саопштењу је наведено да су у том смислу реализоване и посјете тур-оператора са поменутог тржишта највећим туристичким центрима Српске попут Бањалуке, Требиња, Јахорине, Вишеграда, али су реализоване и директне промотивне активности путем промоције у медијима, те аутдор /оутдоор/ промоција на овом тржишту.

"Српска има шта да понуди туристима са ових простора, посебно у сегменту авантуристичког, етно и бањског туризма. Осим квалитета услуга, један од адута домаће угоститељске индустрије је и конкурентост у цијени. Велика предност од прошле године је и директна авио-линија Бањалука-Брисел компаније `Рајанер`, која ово тржиште директно повезује са Српском", истакнуто је у саопштењу.

Посјетиоци из готово свих земаља моћи ће да истраже туристичку и гастрономску понуду Републике Српске на њеном изложбеном простору.