latinica  ћирилица
08/02/2019 |  20:48 ⇒ 21:08 | Аутор: РТРС

Ђокић: Напредак Српске видљив у свим сегментима

Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је вечерас у Бијељини да је напредак Републике Српске видљив у свим сегментима и да ће социјалисти наставити да се залажу за напреднију државу и развијеније друштво.
Ђокић у Бијељини на прослави странке - Фото: РТРС
Ђокић у Бијељини на прослави странкеФото: РТРС

"Наша борба за остварење тих идеја трајаће и наредних деценија, а она је видљива кроз рад СП-а и наш утицај на политике, законе и институције Српске", рекао је новинарима Ђокић који је у Бијељини присуствовао страначкој прослави.

Он је истакао да је Република Српска солидарна, одговорна Република, заснована на принципима хуманистичких вриједности, у којој се тежи ка стварању друштва једнакости, што су принципи које константно проводи ова партија.

"У Бијељини смо, као и широм Републике Српске, свих претходних деценија водили политику која је успијевала да се отргне из вртлога дневних политичких спорова и сукоба, понекад и потпуно беспотребних", оцијенио је Ђокић и захвалио Градском одбору СП-а Бијељина на марљивом раду и успјесима током изборних циклуса.

На традиционалном годишњем дружењу, које је одржано у салону "Гранд", предсједник бијељинског Градског одбора СП-а Недељко Јовић рекао је да бијељински социјалисти из једног у други изборни циклус остварују добре резултате и да имају стабилан политички рад.

"Нисмо у политици ради личних интереса, него искључиво због тога што вјерујемо у идеју СП-а и наше јединствено дјеловање ће убудуће доносити још боље резултате", оцијенио је Јовић.

Он је поручио да Бијељина не може бити бољи и љепши град без јаке СП у којој су социјалисти сада опозиција.