latinica  ћирилица
12/02/2019 |  10:59 ⇒ 11:17 | Аутор: СРНА

Еко-пирамида: Кривичне пријаве против Станивуковића и Васковића

Компанија Еко-пирамида саопштила је данас да ће против посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Драшка Станивуковића и блогера Слободана Васковића из Бањалуке поднијети кривичне пријаве због, како кажу, блаћења и изношења гнусних лажи на рачун компаније и одговорних лица у њој.
Еко - пирамида - Фото: РТРС
Еко - пирамидаФото: РТРС

У овој компанији наводе да су приморани на тај корак како би заштитили свој интегритет и част.

- Тако ће господа врло брзо имати прилику да пред судом изнесу чињенице и доказе које имају и тако раскринкају, како тврде, 'велики криминал'. На Васковићевом блогу и током циркусантског наступа Станивуковића у дневнику БН телевизије изнесене су гнусне и безочне лажи с намјером да нам буде нанесена штета и облаћена наша компанија и људи запослени у њој, зарад прикупљања јефтиних политичких поена -наводи се у саопштењу из Еко-пирамиде.

Реагујући на Станивуковићеве оптужбе да се богате на рачун туђе муке и продају дјечје пелене катастрофалног квалитета при чему се врши криминал невиђених размјера, компанија Еко-пирамида наводи да уопште не учествују у испоруци дјечјих пелена, нити су учествовали на тендеру за дјечје пелене.

У саопштењу се додаје да се то лако може провјерити на сајту Фонда здравственог осигурања Републике Српске гдје је јавно објављено која компанија врши испоруку дјечјих пелена.

- Сасвим је логично да та компанија сноси евентуалну одговорност за квалитет испоручене робе, али није етички ни људски да ми судимо о томе. Наша компанија не испоручује те 'катастрофалне пелене'. Све то добро зна и Станивуковић и ово је био још један у низу његових наступа гдје јасно показује да му је најважнија лична промоција - наведено је у саопштењу из компаније Еко-пирамиде.