latinica  ћирилица
13/03/2019 |  08:07 | Аутор: СРНА

Крајем дана ново наоблачење са падавинама

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће прије подне бити суво и промјенљиво облачно вријеме, током дана очекује се постепено наоблачење уз падавине крајем дана на западу, а потом и у осталим крајевима.
Облачно и сунчано вријеме - Фото: РТРС
Облачно и сунчано вријемеФото: РТРС

Ујутро ће бити хладно са мразем, уз малу до умјерену облачност, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана биће суво уз промјенљиву облачност, сунчане интервале и мало топлије. Касније поподне очекује се наоблачење на сјеверозападу које ће до вечери захватити и остале крајеве доносећи кишу у нижим, те сусњежицу и снијег у вишим предјелима.

Дуваће слаб вјетар, промјенљивог смјера, саопштено је из Федералног хидрометеоролошког завода.

Највиша дневна температура ваздуха износиће од седам до 13, на југу око 15, а на планинама до четири степена Целзијусова.

Температура измјерена у 7.00 часова: Соколац минус 11, Чемерно минус девет, Хан Пијесак минус осам, Гацко минус шест, Калиновик и Дринић минус пет, Сарајево и Шипово минус четири, Сребреница, Мркоњић Град, Рибник, Крупа на Уни, Билећа и Нови Град минус три, Бањалука, Добој, Србац, Приједор и Рудо минус два, Зеница минус један, Зворник, Вишеград и Бијељина нула, Требиње два, Бихаћ три, Мостар пет, те Неум шест степени Целзијусових.