latinica  ћирилица
14/03/2019 |  14:46 ⇒ 18:13 | Аутор: РТРС

Љевнаић: Скијање на Јахорини до краја марта

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић рекао је да је ова зимска сезона на Јахорини најбоља до сада и нагласио да ће скијања, захваљујући систему за вјештачко осњежавање, бити све до краја марта.

Љевнаић је додао да су приходи већ престигли прошлу и претпрошлу заједно, а преко 250.000 скијаша је посјетило ово скијалиште, што је, како је рекао, велики успјех за овај олимпијски центар и туризам Републике Српске.

Додао је да тренутно на Јахорини боравили велики број Кинеза који су закупили сав слободан смјештај и потписали да ће бити на скијашким припремама до краја сезона.

- Велико је интересовање гостију и из земаља бивше Југославије, што значи да се Јахорина вратила на мапу ски центара, а циљ нам је да од Јахорине не живи само олимпијски центар, већ читав регион. Због тога морамо пратити квалитет, јер су скијаши озбиљна клијентела која тражи квалитет и не гледа на цијену - рекао је Љевнаић.

У плановима за сљедећу сезону, истиче Љевнаић, су ноћно скијање на три стазе на Пољицама које ће бити освијетљене, као и додатни дјечији садржаји слични Гардаланду.