latinica  ћирилица
15/03/2019 |  14:00 ⇒ 14:00 | Аутор: Б92

Клуни неће глумити Бонда

И даље се не зна ко ће бити нови Џејмс Бонд, али оно што је сигурно, то неће бити славни холивудски глумац Џорџ Клуни.
Џорџ Клуни (Фото: photonews.com.pk) -
Џорџ Клуни (Фото: photonews.com.pk)

- Изгледам као Џејмс Бондов дјед - нашалио се познати глумац гостујући у јутарњем програму "Добро јутро Британијо", преносе страни медији.

На тај начин је славни глумац демантовао гласине да је он нови агент 007.

- Рећи ћу ово, поновићу још једном - нови Бонд треба да буде Идрис Елба. Он је елегантан и згодан, и требало би да буде нови Бонд. Шокиран сам да му то још нису понудили. Елба је прави избор за новог агента 007 - додао је Клуни.

Међутим, по свему судећи, Идрис Елба неће бити нови Бонд, јер је недавно сам глумац рекао да није заинтересован за ову улогу.

Он је недавно изјавио да не жели да га убудуће "идентификују према улози" чувеног шпијуна.

- Бонд је једна од највећих франшиза на свијету, и из тог разлога, ко год заврши играјући Бонда, та улога наставља да живи с њим. Ти постајеш тај лик, и остајеш познат по тој улози много, много година касније.

- Сада стварам ликове који и даље могу да живе заједно са Идрисом. Нису оне које ме преузимају и које ме дефинишу - рекао је британски глумац.

Рами Малек, који је недавно освојио Оскара за најбољег глумца, тумачећи Фредија Меркјурија у филму "Боемска рапсодија", наводно је близу потписивања уговора за улогу зликовца у сљедећем филму о Џејмсу Бонду.