latinica  ћирилица
14/04/2019 |  08:36 ⇒ 08:40 | Аутор: СРНА

"Маглић" изједначио против "Љубиња" - данас мајсторица

Одбојкаши фочанског "Маглића" савладали су синоћ пред својом публиком одбојкаше "Љубиња" са 3:1, чиме су резултат у финалној серији плеј-офа Прве лиге Српске изједначили на 1:1, па ће нови шампион бити познат данас након мајсторице, која се, такође, игра у Фочи.
Фоча, одбојка - Фото: СРНА
Фоча, одбојкаФото: СРНА

Први сет припао је домаћину, а други гостима, да би се меч "преломио" у трећем сету, када су доста искуснији играчи "Маглића", ношени великом подршком са трибина, успјели да стигну заостатак од пет поена и од 18:23 дођу до 28:26.

На крилима овог преокрета, домаћин је у четвртом сету без много проблема завршио посао и заказао мајсторицу на истом мјесту данас у 14.00 часова.

- Као што смо и најавили одлучио је агресивнији сервис и много боља игра у пољу, него што је то било у првом мечу у Љубињу. На нашој страни су искуство и публика и искрено се надамо да можемо и сутра побиједити, али ће, као и синоћ одлучивати нијансе - рекао је капитен "Маглића" Драган Матовић.

Капитен "Љубиња" Мирко Козић не губи наду да његова екипа може до шампионског пехара.

- Ушли смо у овај меч нервозно, па смо успјели да се консолидујемо, али је опет услиједио пад у игри. Добро ћемо се одморити и очекујемо, наравно, да ћемо побиједити у масјторици - рекао је Козић.