latinica  ћирилица
16/04/2019 |  09:47 ⇒ 09:47 | Аутор: РТС

ЛШ: Тадић и Ајакс на реваншу у Торину, Барселона дочекује Јунајтед

Фудбалери Јувентуса дочекују Ајакс, док је Барселона домаћин Јунајтеду у реванш мечевима четвртфинала Лиге шампиона. Оба меча играју се од 21.00 час.
ЛШ: Ајакс и Јувентус (Фото:Tanjug/ AP Photo/Peter Dejong) -
ЛШ: Ајакс и Јувентус (Фото:Tanjug/ AP Photo/Peter Dejong)

Веома занимљиво било је у Амстердаму, гдје је резултат био 1:1, а ништа мање неизвјесности и занимљивости се не очекује ни у реваншу у Торину.

Јувентус има повољан резултат, пошто је Роналдо постигао гол у гостима, али "стара дама" мора бити веома опрезна, пошто је ривал једна веома млада и амбициозна екипа Ајакса.

Ајакс наде полаже у своју веома добру и атрактивну игру, али и пожртввање. Тим из Амстердама био је и у лошијој ситуацији након првог меча код куће у осмини финала против Реала. Тада је Реал из Амстердама однио побједу од 2:1, да би Ајакс славио на "Сантијаго Бернабеу" са 4:1.

Јувентус је такође у четвртфинале прошао након великог преокрета. Тим из Торина је након пораза у Мадриду од 2:0, савладао Атлетико са 3:0, па "стара дама" врло добро зна како функционишу преокрети у нокаут фази Лиге шампиона.

У другом мечу Барселона на „Ноу Кампу" дочекује Манчестер јунајтед.

"Блауграна" је у Манчестеру савладала "црвене ђаволе" са 1:0, голом Луиса Суареза.

Каталонци имају повољан резултат и велике изгледе за пролаз у полуфинале, али се не смију опуштати, што су могли да виде на примјеру ПСЖ-а, који је испао од Јунајтеда након пенала у посљедњим секундама меча.

Оба четвртфинална меча играју се од 21.00 час.