latinica  ћирилица
17/04/2019 |  15:36 | Аутор: СРНА

Радојичић: У двије године изграђено шест кружних раскрсница (ФОТО)

Градоначелник Бањалуке Игор Радојичић рекао је да је у Бањалуци за мање од двије године изграђено шест нових кружних раскрсница на различитм локацијама, а још шест је у плану.
Kruжни ток - Фото: РТРС
Kruжни токФото: РТРС

Он је након обиласка новоизграђеног кружног тока новинарима рекао да је за мање од двије године изграђено шест оваквих раскрсница на различитим локацијама, док се још једна гради, за двије су јавне набавке у завршној фази, док су за три потписани уговори са Путевима Републике Српске.

Кружни ток (Фото: РТРС)

Радојичић је навео да ће новоизграђена кружна раскрсница у Бањалуци код некадашње "Мљекаре", на раскршћу улица Триве Амелице и Младена Стојановића, допринијети растерећењу и модернизацији саобраћаја у овом граду.

Радојичић је појаснио да је ријеч о монтажној кружној раскрсници.

Говорећи о ребалансу градског буџета, Радојичић је навео да се још разговара о његовом оквиру, те да је могуће да још нарасте за 10 и више милиона КМ.

Кружни ток (Фото: РТРС)

Одговарајући на питање да ли се град туристички промовише на Аеродрому Бањалука, градоначелник је навео да више имају контаката са туристичким агенцијама, а да аеродром има назив града.