latinica  ћирилица
22/04/2019 |  14:05 ⇒ 16:59 | Аутор: СРНА

Додик упутио саучешће породици настрадалог полицајца

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик упутио је телеграм саучешћа породици полицајца Слађенка Тубина из Приједора који је страдао обављајући часно и храбро своју дужност.

- Са дубоким жаљењем сам примио вијест о несрећи која се догодила синоћ у Љубији код Приједора у којој је трагично настрадао млади полицајац Слађенко Тубин који је часно и храбро обављао своју дужност - истакао је Додик.

Додик је истакао да је трагична смрт полицајца ненадокнадив губитак за његову породицу, колеге и Министарство унутрашњих послова Републике Српске, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Успомена на њега остаће заувијек сачувана у срцима његове породице, радних колега и свих људи који су га вољели и поштовали - истакао је Додик.

Полицајац Слађенко Тубин подлегао је ноћас повредама од прострелних рана након што је на њега у Горњој Равској пуцао Марко Шабић.

Шабић је претходно оца Веселка убо ножем у груди, а када је полицајац Слађенко Тубин дошао на интервенцију, Шабић је отворио ватру на њега.