latinica  ћирилица
24/04/2019 |  17:10 ⇒ 20:02 | Аутор: АТВ

АТВ - Станивуковић је ипак упознао браћу Ћулум

"Никада у животу нисам срео браћу Нермина и Армина Ћулума", који се доводе у везу са убиством Славише Крунића и Жарка Павловића, нити сам био у кући када су се они сликали, рекао је народни посланик Драшко Станивуковић.
Драшко Станивуковић са браћом Ћулум (фото: Инстаграм профил Драшка Станивуковића) -
Драшко Станивуковић са браћом Ћулум (фото: Инстаграм профил Драшка Станивуковића)

Да ова тврдња народног посланика није тачна показује и фотографија са Инстаграм профила Драшка Станивуковића, на којој позирају браћа Ћулум и Станивуковић.

Да ли је народни посланик добио амнезију када је тврдио да никада није упознао браћу Ћулум, те упутио демант АТВ-у због објављивања слика из његове виле остаје питање.

Како АТВ пише, оно што није упитно јесте да Станивуковић није говорио истину када је ријеч о познавању ових лица, и цитирају реченицу из култног филма "Мртва ладан"- "Није лепо то што лажеш".

- Ми смо им дозволили да се сликају испред куће, а организатор је наводно позвао браћу Ћулум како би се те дјевојке сликале са њиховим аутомобилима. Те спорне слике су тада настале, а ми у то вријеме нисмо ни били у кућу - рекао је Станивуковић, те додао да тек јуче када су објављене слике је први чуо за Ћулуме и видио слике.

Јуче су након објављивања информације да су ухапшена браћа Ћулум, на друштвеним мрежама испливале њихове фотографије из Станивуковићеве виле.

Нермин и Армин Ћулум ухапшени су јуче у Санском мосту због сумње да се могу повезати са убиствима у Бањалуци, а како је АТВ раније објавио они ће бити пуштени на слободу.