latinica  ћирилица
25/04/2019 |  08:52 ⇒ 18:11 | Аутор: Б92

Нови Џејмс Бонд – још једном Данијел Крејг (ВИДЕО)

Продуценти филма о Џејмсу Бонду, Мајкл Г. Вилсон и Барбара Броколи, данас су најавили почетак снимања најновијег филма о чувеном тајном агенту, кога ће опет играти Данијел Крејг, а који ће, послије неколико деценија, поново бити сниман на Јамајци, а главни негативац је оскаровац Рами Малек.
Џејмс Бонд - Фото: илустрација
Џејмс БондФото: илустрација

Од Алберта Р. Броколија и студија МГМ, а у режији Керија Џоџија Фукунаге, долази филм у којем Данијел Крејг пети пут тумачи лик агента 007, кога је створио Јан Флеминг. Редитељ Кери Џоџи Фукунага потврдио је да ће, поред Крејга и Малека, улоге тумачити и Рејф Фајнс, Наоми Харис, Рори Кинир, Ли Сејдукс, Бен Вишсо, Џефри Рајт, Ана де Армас, Дали Бенсалах, Давид Денчик, Лашана Линч, Били Магнусен.

У 25. издању, Бонд је напустио службу и ужива у мирном животу на Јамајци.

Његов мир неће трајати дуго, када се појави његов пријатељ, Феликс Лајтнер, молећи га за помоћ.

Мисија, у којој је потребно да избаве киднапованог научника, испоставиће се много компликованија него што је било очекивано и навешће Бонда на траг мистериозном зликовцу који је наоружан новом, опасном технологијом.

Снимање новог филма о агенту 007 биће у Пинвуд студију у Лондону, Италији, на Јамајци и у Норвешкој. Продуценти филма су изјавили: "Узбуђени смо што се 25. филм о Бонду враћа на Јамајку, са Данијелом који по пети пут тумачи ову улогу. Враћамо се на мјесто гдје је Флеминг створио овај легендарни лик и гдје су снимани "Доктор Но" и "Живи и пусти друге да умру".

Очекује се да овај наставак у биоскопе стигне 9. априла сљедеће године.