latinica  ћирилица
24/05/2019 |  11:42 ⇒ 15:37 | Аутор: РТРС

Троструко убиство у Новом Саду; Осумњичени ухапшен?

Поједини медији у Србији су објавили да је Г.Ј, главни осумњичени за троструко убиство које се догодило јутрос у Новом Саду ухапшен. МУП то још није потврдио, пише Б92.
Убиство на Телепу - Фото: Novosti.rs
Убиство на ТелепуФото: Novosti.rs

Двије женске и једна мушка особа убијене су на Телепу у Новом Саду. Тијела су пронађена са повредама главе, што указује да је ријеч о троструком убиству, саопштио је МУП.

Према незваничним информацијама, мушкарац је убио своју бившу жену, ташту и таста.

У Новом Саду јутрос, око 8 часова, у породичној кући, пронађена су три беживотна тијела – двије жене и једног мушкарца, саопштио је МУП.

Сво троје, Б. П. (1962), Н. П. (1962) и М. Ј. (1987) пронађени су са повредама главе, што указује на то да је ријеч о троструком убиству.

Према незваничним информацијама, мушкарац је убио своју бившу жену, ташту и таста, највјероватније хицима из ватреног оружја.

Он има изречену мјеру забране приласка и комуницирања. Против њега је поднета кривична пријава за насиље у породици, наводи се на порталу РТВ-а.

Троструко убиство се догодило у Улици Петефи Шандора у Новом Саду.

Полиција, у сарадњи са надлежним тужиоцем, обавља увиђај и интензивно ради на расветљавању свих околности овог догађаја и проналаску починиоца.

Извор: РТС/Б92