latinica  ћирилица
25/05/2019 |  13:51 ⇒ 13:52 | Аутор: РТРС

Зоран Обреновић нови предсједник ГО ДНС Зворник

Дугогодишњи функционер ДНС-а Зоран Обреновић изабран је за новог предсједника Градског одбора ДНС-а Зворник на данас одржаној изборној скупштини странке. Формиран је и нови градски одбор ДНС-а Зворник и чиниће га 59 чланова.
Зоран Обреновић, нови предсједник ДНС у Зворнику - Фото: РТРС
Зоран Обреновић, нови предсједник ДНС у ЗворникуФото: РТРС

Новоизабрани предсједник Градског одбора Зоран Обреновић нагласио је да ће наставити спроводити политику која је својствена Демократском народном савезу.

- Борићемо се за владавину права, за економски раст и развој Републике Српске, за јачање институција Републике Српске, за спријечавање преноса надлежности на ниво БиХ. Морамо учинити пуно више да народ не напушта ове просторе, морамо отварати нове производне погоне - рекао је Обреновић.

Данашња сједница у Зворнику је потврда да ћемо направити ДНС који ће бити и јачи и бољи од претходног, истакао је предсједник ДНС-а Марко Павић.

- ДНС има поглед усмјерен ка будућности. Нећемо се пуно освртати на прошлост, иако је прошлост нешто на шта се ДНС може поносити. Желимо да градимо бољу будућност и за садашње и за будуће генерације које долазе - поручио је Павић.