latinica  ћирилица
27/05/2019 |  10:14 ⇒ 10:16 | Аутор: РТРС

Фитнес Фест Бањалука – фитнес догађај године у бањалучкој регији

Фитнес фест Бањалука је седмодневни фестивал фитнеса и здравих животних навика за грађане свих узраста. Одржава се у спортској дворани Центар сваки дан до недјеље а организатори позивају грађане да узму активно учешће на Фестивалу.

Центар за здравље и рекреацију "Мр Хепинес" организује Фитнес фест Бањалука од 27. маја до 02. јуна.

Циљ догађаја је да се учесницима на забаван начин, уз образовну компоненту, понуде разне активности и садржаји намијењени за све узрасте, од дјеце предшколског узраста до особа треће доби.

Пројекат је саставни дио манифестације "Прољеће у Бањалуци", а подржан је од стране Градске управе Бањалука те многих партнера и спозора који дјелују у бањалучкој регији а директно су везани за фитнес, здраву храну и генерално здравље човјека.

Прије више од двије хиљаде година Хипократ, родоначелник медицине је рекао да "Ако бисмо сваком појединцу могли одредити одговарајућу количину хране и вјежби, ни превише, ни премало, пронашли би најсигурнији пут до здравља."

Вођени његовим рјечима организатори позивају све грађане, који су у могућности да им се свакодневно придруже у реализацији пројекта кроз учешће на неком од тренинга које су намјенили свим грађанима јер сматрају да фитнес треба бити неизоставан дио живота сваког савременог човјека.

За више информација поводом Фитнес Феста пишите на fitnesfestbl@gmail.com или посјетите Фејсбук страницу Фитнес Феста www.facebook.com/fitnesfestbl

Тренинзи су бесплатни, а ако желите имати увид у распоред тренинга кликните на линк: Фестивал физичке активности.