latinica  ћирилица
09/06/2019 |  14:50 | Аутор: Агенције

Кокеза: Да побиједимо Литванију па ћемо причати о свему

Предсједник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза одржао је у недјељу поподне конференцију за медије поводом дебакла у Украјини у петак (5:0) и затражио од цјелокупне јавности да пружи подршку тиму пред веома важан меч са Литванијом, додајући да ће на сва питања и критике одговарати послије тог сусрета.
Славиша Кокеза - Фото: B92
Славиша КокезаФото: B92

Он је обраћање у Старој Пазови почео извињењем за наступ државног тима на мечу у Лавову прије два дана.

- Прије свега желим да се извиним нацији и Србији због дебакла у Украјини. Може да се изгуби утакмица али не на онакав начин. Добар дио одговорности има и руководство савеза, али и стручни штаб. Понашање и (не)залагање као на тој утакмици не смије више да се понови, већ да сви они који играју за репрезентацију морају да гину у дресу репрезензтације, више него кад играју за клуб - рекао је Кокеза и додао:

- Од медија тражим да сви заједно подржимо играче и стручни штаб пред меч са Литванијом и да сви заједно остваримо основни циљ, а то је да ту утакмицу побиједимо. А све критике, питања и размишљања вас молим да изнесете послије тог меча, а ми ћемо имати ванредне састанке извршног и управног одбора већ у сриједу -  закључио је први човек ФСС-а.

Меч Србије и Литваније на програму је у понедјељак од 20.45.