latinica  ћирилица
11/06/2019 |  13:19 | Аутор: СРНА

Цвијановићева честитала Национални дан Русије

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић честитала је данас руском амбасадору у БиХ Петру Иванцову 12. јун – Национални дан Русије и истакла да је за Српску и њене грађане од великог значаја снажна и просперитетна Русија за коју је вежу традиционално пријатељство народа, као и дубоке културне и духовне везе.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

- Поводом Националног дана Русије, Вама и братском руском народу упућујем најискреније честитке и најбоље жеље за даљи свеукупни напредак Ваше земље и њених грађана - наводи се у честитки Цвијановићеве.

Она истиче да са посебним задовољством може да потврди да су политички, економски и свеукупни односи Републике Српске и Руске Федерације сваким даном све бољи на задовољство и добробит свих наших грађана, саопштено је из кабинета предсједника Српске.

- Користим ову прилику да се захвалим Вама, великој Русији и њеном руководству, на челу са предсједником Владимиром Путином, за сталну пажњу и подршку коју пружате Републици Српској и њеном народу у најважнијим питањима - истакла је Цвијановићева.

Она је увјерена да ће политички и економски развој и углед Русије на међународном плану бити успјешно настављен, што ће, без сумње, допринијети јачању мира и стабилности у свијету.