latinica  ћирилица
14/06/2019 |  09:58 ⇒ 12:45 | Аутор: СРНА

Циљ Рајанера - 120.000 путника у Бањалуци

Авио-компанија Рајанер и Бањалука остварују изузетно добру сарадњу, а циљ је 120.000 путника у наредној години, рекао је замјеник менаџера ове ирске компаније за југоисточну Европу и Балкан Денис Барабас.
Компанија "Рајанер" - Фото: РТС
Компанија "Рајанер"Фото: РТС

Барабас каже да су све авио-линије из Бањалуке максимално искоришћене.

- Драго ми је што се развијамо у Бањалуци, увођењем нове линије за Берлин од ове године, као и популарним конекцијама ка Шарлерој аеродрому у Бриселу, аеродрому Меминген, те Скавста у Стокхолму - рекао је Барабас за Глас Српске.

Он каже да увијек постоји интересовање за нове авио-линије, али да њихово увођење зависи од тога да ли су испуњени сви фактори, од потражње путника, доступних капацитета авио-флоте, трошкова аеродрома до оперативних потреба.

Барабас каже да Рајанер нуди најниже цијене карата у Европи и да оне стално падају, те као илустрацију наводи да су карате у овој години појефтиниле за шест одсто, и то на 37 евра.

- Путници редовно посјећују наш сајт и налоге на друштвеним мрежама, гдје објављујемо све наше фантастичне продаје авионских мјеста до свих дестинација, укључујући летове из и ка Бањалуци - рекао је он.

Барабас је навео да ова компанија повезује више од 200 дестинација у 37 земаља са флотом од 475 авиона.