latinica  ћирилица
14/06/2019 |  12:46 ⇒ 13:10 | Аутор: РТРС

Зворник: Пријем за играче и руководство РК и ОК Дрина (ФОТО)

У Градској управи Зворника организован је свечани пријем за играче и руководство Рукометног клуба Дрина, поводом освајања седме титуле првака Републике Српске, али и за пионирке Одбојкашког клуба Дрина које су освојиле првенство БиХ.
Пријем за спортисте и ученике у Градској управи Зворник - Фото: РТРС
Пријем за спортисте и ученике у Градској управи ЗворникФото: РТРС

Зворничке спортисте примио је градоначелник Зворника Зоран Стевановић и нагласио да су њихови успјеси потврда великог и квалитетног рада, односно спортског талента.

- Честитке нашим рукометашима и младим одбојкашицама. Покушавамо и да изнађемо нека додатна средства која ће омогућити несметан рад ових клубова. Сјајно играју, сјајно се слажу и на најбољи могући начин репрезентују свој Град - истакао је Стевановић.

Зворнички рукометаши у лиги Републике Српске оправдали су епитет једног од главних фаворита, освојили седму титулу првака Српске и обезбиједили учешће у Премијер лиги БиХ наредне сезоне.

Симболично пехар шампиона Републике Српске уручили су градоначелнику Стевановићу. Поносан на остварени резултат је и тренер екипе Милан Недељковић.

- Желио бих да се захвалим на овом дивном пријему градоначелнику у Градској управи. Надам се да смо лијепо презентовали наш Град. Град нас је подржавао и надам се да ће тако бити и у будућности. Ми ћемо се потрудити да на терену оставимо срце и да одиграмо што боље и Премијер лигу. Сви момци који су освојили титулу остају у клубу и наредну сезону. Успјели смо да вратимо публику у дворану и надам се да ће нас она и даље подржавати - поручио је Недељковић.

Пријем за спортисте и ученике у Градској управи Зворник (Фото: РТРС)

2019. годину ће по лијепом памтити и пионирке Одбојкашког клуба Дрина.

Свој таленат исказале су када је било најпотребније и потпуно заслужено су освојиле титулу првака БиХ.

Једна од најзаслужнијих за остварени резултат је уједно и најталентованија одбојкашица у свом узрасту у БиХ Аница Томић.

- Било је веома тешко, напорно смо тренирале и заслужено смо освојиле прво мјесто и поносна сам на остварено. Сматрам да смо постигле велики успјех - истакла је Томићева.

Осим спортиста који су на најбољи начин репрезентовани свој Град, пријем је организован и за вуковце и најуспјешније ученике основних и средњих школа на републичким и регионалним такмичењима.