latinica  ћирилица
16/06/2019 |  15:08 ⇒ 15:09 | Аутор: Б92

Погба: Вријеме је за нови клуб

Француски фудбалер Пол Погба могао би да напусти Манчестер јунајтед овога љета, пошто му је како он каже потребан нови изазов.
Пол Погба (Фото: thesun.ie) -
Пол Погба (Фото: thesun.ie)

Према писању италијанских медија, спортски директор Јувентуса Фабио Паратићи отпутовао је у Лондон гдје је са представницима Манчестер јунајтеда преговарао о евентуелном трансферу Пола Погбе.

Преговори су још увијек у раној фази и како се тренутно пише, Јувентусов десни бек Жоао Кансело биће укључен у читав посао. Фрацуски везиста, Пол Погба, већ неко вријеме се повезује са одласком у Реал Мадрид како би радио са земљаком и идолом Зинедином Зиданом.

- Имамо много времена за размишљање и много времена за разговоре. Што се мене тиче, имам још три године уговора у Манчестер јунајтеду и овде се осјећам сјајно. Имали смо неке добре и неке лоше моменте, као и сви остали било гдје у свијету. Послије свега што се десило ове сезоне имао сам јако добру годину и мислим да је вријеме за нови изазов у другом клубу - рекао је Пол Погба на турнеји у Токију.

Погба је прешао у Манчестер јунајтед из Јувентуса за рекордну своту 93,25 милиона фунти у августу 2016. године и са репрезентацијом Француске је 2018. године постао свјетски шампион у Русији.