latinica  ћирилица
24/06/2019 |  11:44 ⇒ 11:44 | Аутор: РТРС

Чубриловић: "Делфини" оличење витештва, другарства и тимског рада

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић упутио је честитку ватерполо реперезентацији Србије поводом освајања Свјетске лиге.
Недељко Чубриловић - Фото: ТАНЈУГ
Недељко ЧубриловићФото: ТАНЈУГ

- У име Народне скупштине Републике Српске и своје име од срца вам честитам златну медаљу на финалном турниру Свјетске лиге у Београду чиме је ватерполо репрезентацији Србије обезбиједила директни пласман на Олимпијске игре у Токију 2020. године - навео је Чубриловић у честитки.

Предсједник Парламента Српске је истакао да су грађани Републике Српске синоћ уживали у невјероватној утакмици и славили злато "Делфина" који су још једном оправдали назив свјетске велесиле у ватерполу.

- Искрене честитке упућујемо Ватерполо савезу Србије, стручном штабу, цјелокупном тиму, али и навијачима који су синоћ на диван и достојанствен начин бодрили "Делфине", којима ни велико невријеме над Београдом није одузело снагу и спријечило тријумф - навео је Чубриловић.

Он је пожелио срећу ватерполистима Србије на Олимпијским играма у Токију, уз жељу да остану и даље оличење витештва, другарства и тимског рада који неизоставно доносе успјех и побједу у свим областима живота, а у спорту посебно.