latinica  ћирилица
25/06/2019 |  09:12 ⇒ 11:29 | Аутор: СРНА

Посланици прихватили да скуп буде одржан у Парку Младен Стојановић

Посланици ПДП-а и СДС-а у Народној скупштини Републике Српске Драшко Станивуковић, Јелена Тривић и Небојша Вукановић прихватили су приједлог Полицијске управе Бањалука да јавни скуп, заказан за четвртак, буде одржан у Парку Младен Стојановић а не на Тргу Крајине, с обзиром да је Парк локација коју је Град Бањалука дефинисао за те намјене, сазнаје СРНА.
Парк Младен Стојановић - Фото: РТРС
Парк Младен СтојановићФото: РТРС

Организаторима, који су претходно пријавили учешће не више од 200 учесника на јавном окупљању, предложена је локација Парка која је уједно и једна од локација које је град Бањалука дефинисао за те намјене, јер је тренутно туристичка сезона.

Срна сазнаје да су посланици позвани јутрос у просторије Полицијске управе Бањалука да допуне пријаву јавног окупљања, јер није садржавала све податке који су дефинисани Законом о јавном окупљању.

Посланици, подносиоци пријаве јавног скупа, прихватили су да измијене пријаву и допуне је потребним подацима.

Посланици ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Драшко Станивуковић и Јелена Тривић 22. јуна предали су Полицијској управи Бањалука захтјев за мирно окупљање грађана на Тргу Крајине у четвртак, 27. јуна, у 19.30.