latinica  ћирилица
25/06/2019 |  15:23 ⇒ 15:46 | Аутор: РТРС

Све спремно за 3. Нектар Пулс Фест у НП Козара (ФОТО)

Трећи Нектар Пулс Фест биће одржан 28. и 29. јуна у срцу Националног парка Козара, а осим нестварног природног амбијента, надалеко познате (традиционалне и домаће) хране и пића, окупиће највећа регионална музичка имена, те свим генерацијама приредити атмосферу и програм за памћење.
Нектар Пулс Фест -
Нектар Пулс Фест

У петак и суботу на Козару стижу: Unfluid, Електрични Оргазам,Партибрејкерс, Кербеr, Фијаско, Balkan Express, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Психомодо Поп.

Осим концерата, свим посјетиоцима понудиће занимљив дневни садржај у природи - прилагођен појединцима и породицама. 29. јуна, у суботу – другог дана фестивала, биће организован мото дефиле и рекреативна вожња бициклима у Националном парку Козара.

 Мото дефиле је планиран за 11 сати када ће чланови Мото клуба Отписани заједно са гостима – представницима других мото клубова кренути ка Приједору. Крај дефила планиран је за 17 часова у фестивалској зони. Почетак рекреативне вожње бициклима планиран је за 12 часова на платоу Бенковац, а планирана рута је Бенковац – Мраковица – Бенковац. Вожња траје све до 15 часова, након чега су планиране слободне активности, уживање у нестварном природном амбијенту, те увертира у (богат) вечерњи програм.

Све спремно за 3. Нектар Пулс Фест у НП Козара (Фото: РТРС)

 - Сигурни смо да ће 3. Нектар Пулс Фест надмашити претходне, али и поставити високе стандарде за све наредне године. Бесплатан камп, паркинг, превоз из Бањалуке и Приједора, врхунски музички програм, те пратећи дневни и други садржаји за све генерације чине (нашу) фестивалску понуду изузетно атрактивном. Нектар Пулс Фест је много више од фестивала – то је прича која се гради и пише годинама, а узевши у обзир нестварни природни амбијент у којем се одржава, пред нама су (тек) године у којима ћемо исписати нову традицију - истиче Дејан Ступар, ПР менаџер фестивала.

Природа која одузима дах, храна и пиће познати по свом квалитету и аутентичности, безвременски хитови регионалних музичара, још увијек бесплатан камп са око 10.000 мјеста, доступан и обезбјеђен (бесплатан) паркинг за око 5.000 аутомобила, организован превоз, те уређена инфраструктура, након само два издања – фестивал сврставају у сам врх регионалне фестивалске понуде.

Ове године, за све посјетиоце Нектар Пулс Феста биће организован бесплатан превоз из Бањалуке и Приједора. Бесплатан превоз биће организован у истим терминима током оба дана фестивала: поласци из Бањалуке су планирани за 18 и 19 сати са старе аутобуске станице, док је повратак планиран за 24 сата; поласци из Приједора су планирани за 18 и 19 сати са терминала аутобуске станице, док је повратак планиран за 24 сата. Додатна погодност је и организован превоз из Приједора у суботу, са поласком у 10 сати и повратком у 16 сати.

Фестивалске улазнице по цијени од 15 КМ (једнодневна) и 25 КМ (дводневна) су у продаји путем сервиса www.kupikartu.ba, на бањалучком Тргу Крајине и у Студентском центру "Никола Тесла". Улазнице су доступне и у градовима и општинама широм Републике Српске и БиХ. Информације о пакетима, улазницама и продајним мјестима су на друштвеним мрежама (@PulsFest) и на www.pulsfest.com.

Осјети пулс природе, звука и окуса – дођи 28. и 29. јуна 2019. у НП Козара!