latinica  ћирилица
26/06/2019 |  16:03 | Аутор: СРНА

Додик честитао породици свештеника из Зенице поводом рођења тројки

Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је породици зеничког пароха Марка Малеша рођење три нова члана породице.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

- Са истинском радошћу смо примили вијест да је Ваша породица богатија за три нова члана и да сте Ваш дом испунили новим животом - истакао је Додик.

Он је нагласио да се породица Малеш уз троје дјеце које већ има, сада сврстала међу неке од најбогатијих људи нашег народа.

- Кажу да доласком сваког новог дјетета Бог показује да овај свијет има наду. Ваша породица, сада увећана за три нова члана, свакако да буди наду и нашем народу и нашем друштву, посебно у ФБиХ гдје живите са својом породицом. Као свештеник сигурно боље од мене знате колико је малобројна српска заједница у Зеници и том дијелу ФБиХ, и колико је долазак ваше дјеце на свијет важан и за ту заједницу - нагласио је Додик у честитки.

Са жељом да у здрављу и радости расту, у срећи и задовољству одрасту и буду дивни и честити људи на понос и породици, нашем народу и укупној заједници, Додик је упутио најискреније честитке породици зеничког пароха поводом рођења тројки.

Супруга зеничког свештеника донијела је на свијет тројке, двије кћерке и сина. Породица Малеш имала је већ троје дјеце, синове Душана и Стефана и кћерку Милицу.