latinica  ћирилица
06/07/2019 |  15:30 ⇒ 16:26 | Аутор: Блиц

Ђоковић запјевао "200 на сат" и ђускао као луд послије тријумфа на Вимблдону! (ВИДЕО)

Новак Ђоковић је послије нове побједе на Вимблдону приредио кућну журку на којој је на сав глас пјевао познате хитове, али и заиграо, на одушевљење хиљада људи широм свијета.

Ђоковић, који је у шеснаестини финала најпознатијег гренд слема елиминисао Пољака Хуркача, ријешио је да се у петак увече опусти, имајући у виду да му слиједи слободан викенд.

У суботу не наступа, а на најславнијем турниру на свијету недељом се не игра, па је ријешио да игра он. И да запева.

У друштву Миљана Амановића, физиотерапеута, укључио је пренос уживо из стана који користи док је у Лондону, а тамо су они испуњавали жеље пратилаца на друштвеним мрежама.

Након што је уживао уз чувене звуке Алабине, уз које је Ноле пјевао и играо, стигла је и једна "наруџбина".

И то до од Душана Борковића, нашег аутомобилисте, који је желио да чује "200 на сат" Ивана Гавриловића.

Након што је уз "Гангнам стајл" играо као да је у самом споту прве нумере која је пребацила милијарду прегледа на Јутјубу, Ноле је пустио хит из 90-их година прошлог вијека, а онда запјевао.

Подсјетимо, Ноле је ђускао и уз многе друге познате мелодије, неколико македноских, по једну Валентинову и Лепе Брене, а све зачинио на крају ријечима:"Мислим да смо овим покрили цијелу планету! Осим пријатеља са Кариба", рекао је насмиани Новак, додајући "Ово је био врхунац дана. Боље и од меча!"