latinica  ћирилица
09/07/2019 |  11:22 ⇒ 14:11 | Аутор: РТРС

"Лешинари" се враћају на Градски стадион у Бањалуци

На састанку Управе ФК Борац Бањалука, на челу са предсједником клуба Вицом Зељковићем, са представницима навијачке групе "Лешинари" постигнут је договор о повратку најватренијих присталица Борца на трибине Градског стадиона, саопштио је бањалучки клуб.
Лешинари Бања Лука (lesinari1987.net) -
Лешинари Бања Лука (lesinari1987.net)

Управа и навијачи су се договорили и да досадашњи члан Скупштине ФК Борац Бањалука, као представник навијача Дејан Костић, убудуће неће обављати ту функцију и функцију у Борцу, него ће представници навијачке групе "Лешинари" у наредном периоду именовати новог представника навијача у клупској скупштини, наводи се у саопштењу.

Из клуба поручују да су на овај начин превазиђене несугласице из претходног периода, на релацији Управа Клуба – "Лешинари", које су довеле до "бојкота" од стране навијача, а све због заједничког интереса, а то су Борац и Бањалука.

Управа Клуба у саопштењу позива све навијаче и симпатизере Борца, као и љубитеље фудбала и спорта уопште, како у Бањалуци, тако у регији, али и читавој Републици Српској, да подрже ФК Борац, и својим присуством на утакмицама и енергијом допринесу још јачем и стабилнијем Борцу.

- Заједничким снагама за јак Борац, Бањалуку и Републику Српску! - закључује се у саопштењу "великана из Платонове"