latinica  ћирилица
12/07/2019 |  08:24 ⇒ 15:15 | Аутор: СРНА

Почиње ОК фест

Током Нектар ОК феста, који данас почиње у Националном парку "Сутјеска", посјетиоци ће до недјеље, 14. јула, моћи да уживају у наступима неких од најпознатијих свјетских и регионалних музичких имена, али и промоцијама књига, филмским пројекцијама и рафтинг авантури ријеком Таром.

За љубитеље природе биће организоване планинарске шетње и посјете неким од најљепших видиковаца у Националном парку "Сутјеска", наводе организатори.

Фестивал почиње у подне на ОК самер стејџу уз Младена Томића, а затим ће на Сензејшен ОК стејџу у 16.00 часова наступити М.О.Р.Т и у 17.30 Исказ.

У 19.00 часова у Бук зони биће промовисана књига "Изгужване мисли", аутора Бранка Голубовића - Голуба, фронтмена бенда Гоблини, док ће на ОК синема стејџу бити приказан филм "Хладни рат".

На главном Јегермајстер стејџу у 19.00 часова ће наступити КОБ, у 20.30 Гоблини, у 22.00 Бркови, док ће у 23.30 часова на бину изаћи Неле Карајлић.

За најиздржљивије након тога слиједи програм на ОК афтер партију уз Севдахбејби.

За сутра у 12.00 часова крај базена наступиће Небс Џек, а у исто то вријеме биће организовани часови јоге у Баланс плус зони и промоција књиге "Живот с Иди/ј/отима", аутора Ненада Марјановића.

На Сензејшен ОК стејџу у 16.00 часова наступиће Ђорђе Миљеновић, а у 17.30 часова Бјесови.

На ОК синема стејџу у 21.00 часова биће приказан филм "Птице селице", наведено је у саопштењу.

На Јегермајстер мејн стејџу посјетиоце ће од 19.30 часова забављати Шоу програм, сат времена касније Хелем нејсе, док ће у 22.00 наступити Дубиоза колектив, а у 23.30 часова Едо Мајка.

По завршетку програма публика ће у кампу на афтер партију уз Ниплпипл дочекати још једну зору на Тјентишту.

Последњег фестивалског дана - у недјељу, 14. јула, на ОК самер стејџу у 12.00 часова наступиће Спејс Моушн, док ће се у 16.00 часова на Сензејшен ОК стејџу представити Војко В, а након њега у 17.30 и Лет три.

У самом финишу фестивала публика ће на Јегермајстер мејн стејџу уживати уз шкотске грофове Франц Фердинанд, чији наступ почиње у поноћ, а прије њих атмосферу ће од 19.30 часова загријавати Џиндас, Лагана среда, Пипс, чипс и видеоклипс и Партибрејкерси.

Завршницу шестог "Нектар ОК феста" публика ће провести уз Уроша Ђурића на "ОК афтер партију". /крај/ај/рб/фото

ОК Фест
Фото: РТРС

ОК Фест
Фото: РТРС

ОК Фест
Фото: РТРС

ОК Фест
Фото: РТРС

ОК Фест
Фото: РТРС