latinica  ћирилица
13/07/2019 |  08:52 ⇒ 12:23 | Аутор: РТС

Италијански медији: Михајловић због болести прекида каријеру?

Српски тренер Синиша Михајловић одлучио је да прекине професионалну каријеру како би се суочио са озбиљном болешћу, пренио је италијански Коријере дело Спорт.
Синиша Михајловић   (Фото:leacherreport.net) -
Синиша Михајловић (Фото:leacherreport.net)

Према наводима угледног италијанског листа Синиша Михајловић у 50. години изненада прекида тренерску каријеру, недуго након што је Болоњу спасио од испадања из Серије А и са њом продужио уговор,

Коријере дело Спорт, уз наслов "Напријед Синиша" није прецизирао детаље Михајловићеве болести, али је пренио да ће се тренер Болоње огласити саопштењем или одржати конференцију за медије у суботу како би објаснио ситуацију.

Како се наводи, Михајловић је недавно имао медицинске прегледе и добио је савјет лекара да мора да има озбиљне третмане како би се опоравио. 

Иако се у тексту на спортског дневника не наводи који је разлог, извори из Италије јављају да је у питању тешка болест.

Михајловић је у јануару други пут у каријери преузео Болоњу уместо Филипа Инзагија и одличним резултатима обезбиједио опстанак у Серији А без проблема, иако је екипа претходно била у тешкој ситуацији.

Пред старт нове сезоне добио је финансијски јачи уговор, до 2022. године, уз гаранције клуба у улагања у тим, што се и догодило.

Бивши селектор репрезентације Србије у Италији је радио као тренер још Катаније, Фиорентине, Сампдорије, Торина и Милана.