latinica  ћирилица
14/07/2019 |  13:08 | Аутор: srpskainfo.com

Боксер из Приједора описао језив судар у којем је повријеђен Кузмић

Боксер из Приједора Дражан Јањанин (30) каже да је још у шоку након што се аутомобил у којем је био сувозач јутрос сударио са аутомобилом српског кошаркаша Огњена Кузмића.
Дражан Јањанин - Фото: Screenshot/YouTube
Дражан ЈањанинФото: Screenshot/YouTube

Јањанин је за Српскаинфо изјавио да су због присебности и брзе реакције његовог пријатеља Марка Миљатовића, који је возио "БМW", остали живи.

- Враћао сам се са меча из Минхена и Миљатовић је мојим аутом дошао по мене у Бањалуку. Били смо у Рамићима јутрос око пет сати када су се само иза кривине пред нашим очима појавила свјетла. Аутомобил је великом брзином ишао из супротног смјера и скренуо у нашу траку. Миљатовић је брзо одреаговао и скренуо наш аутомобил у страну. Ударили смо у брину. Међутим и "порше" који нам је дошао у сусрет ударио је у наш задњи лијеви крај, откинуо врата и точак нашег возила - прича Јањанин.

Додаје да се њихово возило од силине удара преврнуло на кров, док се "порше" у којем су се налазили Кузмић и његов пријатељ Богдан Илић, зауставио око 200 метара даље.

- Разбио сам прозор и изашао и извукао пријатеља из аута. Отишли смо доле до другог возила. И оно је било преврнуто на кров и слетило је са цесте. Из аутомобила се чула гласна музика и чуло се да неко кркља. Убрзо су дошли ватрогасци и извукли их из аута - каже Јањанин.

Наводи да су он и Миљатовић прошли са лаким тјелесним повредама.

- Имамо посјекотине од стакла. Ја сам шио руку, али добро смо. Покушавамо да сазнамо како су Кузмић и његов пријатељ и молимо се да буду добро. Чули смо да су у тешком стању - закључује Јањанин.