latinica  ћирилица
15/07/2019 |  11:54 | Аутор: РТС

Михајловић: Понестало ми је суза, спреман сам за борбу

Српски фудбалски тренер Синиша Михајловић, у отвореном писму јавности, захвалио се свима на подршци након што је открио да болује од леукемије.

Михајловић, који од уторка креће третман опоравка и поред тога остаће тренер Болоње, каже да је спреман да се бори са опаком болести.

- Постоје тренуци у животу када се борите против противника кога је тешко побиједити, када морате да се суочите са компликованим проблемом. Сада се налазим у том моменту, али имам срећу јер нисам сам. Осјећам да имам невјероватно велику подршку - поручио је Михајловић преко листа Газета дело Спорт.

Он је истакао да је добио на хиљаде порука подршке, да их је све прочитао једну по једну и да су му дале снагу да истраје у борби.

- То ми је сигурно и обавеза да ћу побиједити битку против леукемије. Ово су били тешки дани и извињавам се што нисам на све поруке одговорио - навео је Михајловић и захвалио се бројним људима из спорта и јавног живота на огромној подршци.

- Хвала и онима који су ми звиждали и критиковали ме на терену, а сада послали поруку "Не одустај, Синиша". Хвала великој публици, људима из политике, јавног живота, упознао сам много пријатеља широм свијета, као и порукама предсједника држава (не могу да вјерујем), али и од писама дјеце која су ми измамила осмијех. Покренули сте ме, нестало ми је суза, сада сам спреман за борбу. Видимо се ускоро заједно - закључио је Михајловић.