latinica  ћирилица
19/07/2019 |  11:02 | Аутор: СРНА

Ухапшени Бањалучани због пребијања мушкарца

Бањалучка полиција ухапсила је лица чији су иницијали П.Д. и Б.Б. из овог града због сумње да су четрдесетосмогодишњаку нанијели тјелесне повреде испред угоститељског објекта у Бањалуци.
Полиција, ПУ Бањалука - Фото: РТРС
Полиција, ПУ БањалукаФото: РТРС

Полицијски службеници бањалучке Полицијске управе поступили су јуче по запримљеној пријави у угоститељском објекту у Улици Саве Ковачевића, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука који је наложио да се предузму потребне мјере и радње на доказивању кривичног дјела тјелесна повреда и да се у редовној процедури достави извјештај. Рад о наведеном је у току.

Из ове управе наводе да су полицијски службеници јуче ухапсили и лице чији су иницијали Б.Г. из Бањалуке осумњиченог да је од 6. до 17. јула, извршио кривично дјело тешка краћа у помоћном објекту у Јагарама, одакле је отуђио прибор за роштиљање и друге предмете, причинивиши материјалну штету око 1.400 КМ.

Обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, који је наложио да у редовној процедури достави извјештај против осумњиченог за кривично дјело тешка крађа.

- Рад на утврђивању његове повезаности са другим кривичним дјелима против имовине је у току - наводе из ове Полиције управе.