latinica  ћирилица
13/08/2019 |  17:52 ⇒ 14/08/2019 | 08:21 | Аутор: РТРС

Тола компани: Непримјерена политизација, пожар у РАОП-у изазван несрећним случајем (ФОТО)

Предузеће Тола компани сматра непримјереним покушаје политизације пожара у РАОП-у, наводећи да је пожар, према незваничним резултатима истраге, изазван несрећним случајем.
Енергоинвест - Фото: РТРС
ЕнергоинвестФото: РТРС

- На основу незваничних резултата истраге, претпостављамо да је до пожара дошло усљед несрећног случаја - непажње једног од наших радника, који су у оквиру својих радних задатака и одговорног односа између наведених привредних друштава били у хали коју је захватио пожар и обављали своје редовне послове. Међутим, с обзиром да истрага још увијек није завршена, због озбиљности ситуације, висине штете, одржавања добрих пословних односа и других посљедица пожара - ми ћемо сачекати званичне резултате истраге, а потом ћемо заједно са пословним партнерима да дефинишемо међусобна права и обавезе - наведено је у саопштењу предузећа Тола компани.

Из овог предузећа сматрају непримјереним покушаје стицања политичких поена на овом случају и моле медије и политичке субјекте да се уздрже од сваке активности која им додатно отежава ситуацију.