latinica  ћирилица
14/08/2019 |  15:26 ⇒ 17:45 | Аутор: СРНА

ОЦ Јахорина: Сутра свечано отварање најдужег планинског боба у региону

Директор Олимпијског центра Јахорина Дејан Љевнаић најавио је да ће сутра на Јахорини свечано бити отворена највећа љетња атракција - планински боб.

- Сутра у 15.00 часова отварамо најдужи планински боб у региону и сви љетни садржаји ће бити бесплатни током дана, укључујући и концерт Ане Кокић, који почиње у 16.00 часова на платоу Пољице. Очекујем одличан провод и добру атомосферу - рекао је Љевнаић на конференцији за новинаре.

Он истиче да је ријеч о озбиљној љетној атракцији и да једва чека да чује утиске гостију.

- Ово је пројекат који очекујемо са посебном радошћу и нестрпљењем, јер је прилагођен и дјеци и одраслима, траса је дуга 2,5 километара и пролази кроз најљепше предјеле Јахорине, те као таква представља јединствено адреналинско искуство - наглашава Љевнаић.

Кокићева је навела да јој је веома драго што ће сутра бити дио ове велике манифестације.

- Одушевљена сам јер видим да се Јахорина гради, има, заиста, доста садржаја који се могу користити и лети. Моја деца су ту са мном и морам рећи да им ниједног тренутка није досадно. Позивам све да дођу да уживају лети на планини. Ово је први пут да љетни одмор проводим на Јахорини и сигурна сам да ћемо се од сада и чешће дружити - рекла је Кокићева.

Из Олимпијског центра "Јахорина" поручују да је субота, 17. август, резервисана за представу "Ђурологија", с почетком у 21.00 час у хотелу Вучко на Јахорини.

У недјељу, 18. августа, у оквиру новог пројекта "Сасвим блиско са познатима" од 14.00 часова "Вучко" ће бити домаћин познатим глумцима Мими Караџићу и Катарини Жутић.