latinica  ћирилица
15/08/2019 |  14:36 ⇒ 18:18 | Аутор: Блиц

Српкиња киднапована у Италији (ВИДЕО)

Српкиња је шетала центром града са својим партнером, када се крај њих зауставио црни комби и којег су изашли отмичари маскирани као полицајци и обоје покушали да их увуку у комби. Мушкарац је успио да се отргне нападачима, док су жену увукли у возило и почели да бјеже.
Српкиња киндапована у Италији - Фото: Screenshot
Српкиња киндапована у ИталијиФото: Screenshot

Драма се одиграла на тргу Сан Карло у Торину, око 11 сати пријеподне. Поред жене и мушкарца чији идентитет још није објелодањен, одједном се зауставио црни фолксвагенов комби. Из њега су изашли маскирани отмичари са панцирима који су покушали обоје да их увуку возило, али мушкарац се извукао и побјегао. Српкиња није била те среће, пише Blic.rs. Очевици кажу да је сцена била као из филма.

- Обоје су вриштали. Она је дозивала помоћ и да неко позове полицију - испричао је радник посластичнарнице испред које се одиграла немила сцена.

За неколико минута полицијски аутомобили су блокирали тај дио града и започета је потрага за црним комбијем.

У међувремену, виновници су покушали да пронађу заклон у оближњој приватној гаражи, како би се на кратко притајили. Међутим, чувар гараже им је рекао да је њихово возило превелико да би се ту паркирали и да ће паркинг морати да пронађу на другом мјесту. Док су разговарали са чуваром, полиција их је опколила.

Полицајци су у комбију пронашли 35-годишњакињу, коју су отмичари везали канапом и на уста јој ставили љепљиву траку, као и тројицу Нијемаца, од којих су двојица добро познати органима гоњења.

Ухапшен је власник једне грађевинске компаније у Њемачкој (54), и двојица младића старости 24 и 26 година.

Незванично, мотив отмице је освета због финансијске преваре. Према писању италијанских медија, Српкиња је преварила власника грађевинске компаније за 50.000 евра, због чега је он желио да јој се освети.

Како пише Блиц, испоставило се да је грађевинац раније давао новац на камату, а да му је Српкиња приликом враћања дуга дала лажне евре. Умјесто да се обрати полицији, Нијемац је унајмио приватне детективе да уђу Српкињи у траг и натјера је да му врати новац, али му отмица није успела.

ПИталијански портали преносе да је здравствено стање жене добро, осим што је преживела велики шок и стрес. Код ње је пронађено 2.700 евра у готовини. Мушкарац који је у тренутку отмице био са њом, по свему судећи није повезан са овим случајем.