latinica  ћирилица
21/08/2019 |  15:06 | Аутор: ТАНЈУГ

Роналдо: Можда завршим каријеру сљедеће године

Фудбалер торинског Јувентуса Кристијано Роналдо изјавио је да није сигуран када ће завршити играчку каријеру, рекавши да то може да се деси и следеће године. Португалац је прошлог љета стигао у Торино из Реал Мадрида и у првој сезони у дресу "старе даме" одиграо је 43 утакмице.
Кристијано Роналдо (Фото: Le soir) -
Кристијано Роналдо (Фото: Le soir)

- Не мислим о крају каријере. Можда је завршим и сљедеће године, али могу да играм и до 40. или 41. године. То стварно не знам, увијек уживам у тренутку - рекао је Роналдо, а преноси ТВИ.

Роналдо је освајач пет "Златних лопти", рекордер је са пет освојених титула у Лиги шампиона (четири са Реалом, једна са Манчестер Јунајтедом), три пута је био шампион Премијер лиге, два пута првак Шпаније у Ла Лиги, а истакао је да га све то мотивише да и даље поставаља рекорде и диже љествицу у фудбалском свијету.

- Постоји ли фудбалер са више рекорда од мене? Мислим да ниједан играч нема толико рекорда као ја - закључио је Роналдо.

Португалац је прошлог љета стигао у Торино из Реал Мадрида, а првој сезони у дресу "старе даме" одиграо је 43 утакмице у свим такмичењима, постигао 23 гола и освојио титулу у Серији А.