latinica  ћирилица
05/09/2019 |  14:52 | Аутор: РТРС

Сбербанка - најбоља банка за пословне трансакције у централној и источној Европи

Сбербанка је побједник глобалног финансијског такмичења под називом "Transaction Banking Awards" za 2019. godinu
Сбер банка - Фото: илустрација
Сбер банкаФото: илустрација

Организатор такмичења, британски магазин The Banker,други пут за редом одао је признање Сбербанци као најбољој банци за обављање пословних трансакција у средњој и источној Европи.

Учесници су ове године представили три иновације у погледу својих производа, процедура и услуга. Сбербанка се фокусирала на унапријеђење услуга платног промета, увођење јединствене мрежне услуге, те мобилне апликације за Cash-in-Transit услугу, као и дигиталне корпоративне картице са интегрисаном телемедицинском услугом.

- Главни захтјеви које клијенти стављају пред банку су квалитет и брзина провођења трансакција. Један од наших кључних циљева јесте скратити вријеме, које клијенти проводе у комуникацији са банком, што им оставља више времена да се посвете свом пословању. Све услуге које смо представили у 2019. години омогућују клијентима да са банком рјешавају све своје послове online, штедећи своје вријеме. Сбербанк клијенти су ове године добили приступ услугама као што су измјене правне документације онлине, електронски готовински чекови ( E-Cheque), мрежна услуга под називом cash-in-transit, отварање рачуна онлине итд. Захваљујући овим услугама, пословни се изазови могу ријешити у неколико кликова, без потребе позивања или доласка у банку - изјавио је Сергеј Попов, директор Службе за пословне трансакције Сбербанке.

У организацији водећег међународног финансијског часописа овом се годишњом наградом под називом "Transaction Banking Awards" препознају и награђују најбоље свјетске банке за пословање, а жири чини низ стручњака из ове индустрије, саопштено је из Сбербанке.