latinica  ћирилица
09/09/2019 |  09:23 ⇒ 11:29 | Аутор: СРНА

Додик: Још једна златна страница у историји српске одбојке

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик честитао је женској одбојкашкој репрезентацији Србије, селектору Зорану Терзићу и стручном тиму освајање златне медаље на Европском првенству и одбрану титуле европских правака.
Милорад Додик - Фото: РТРС
Милорад ДодикФото: РТРС

Додик је нагласио да су одбојкашице Србије сјајном игром исписале још једну златну страницу у историји српске женске одбојке, саопштено је из кабинета српског члана Предсједништва БиХ.

- Желим вам да и убудуће нижете успјехе и на најбољи начин промовишете Србију и Републику Српску. Хвала вам што смо уживали у вашој сјајној игри у којој сте показали грчевиту борбу за одбрану европске титуле - истакао је Додик.

Он је нагласио да су одбојкашице Србије доказ да велики успјеси долазе уз велика лична одрицања и максималан ангажман.

- По ко зна који пут показале сте своју супериорност на терену, а све нас у Српској и Србији учиниле срећним и поносним. Желим вам да и убудуће нижете побједу за побједом, као и много личног и професионалног успјеха - наглашава се у честитки.

Српски члан Предсједништва БиХ честитао је и одбојкашици Србије Тијани Бошковић, која је родом из Билеће, на признању за најкориснију играчицу Европског првенства.

Женска одбојкашка репрезентација Србије одбранила је титулу првака Европе, пошто је у финалу у пет сетова савладала селекцију Турске.