latinica  ћирилица
20/09/2019 |  09:03 ⇒ 22:07 | Аутор: klix.ba

Зворник: Шест особа повријеђено у ланчаном судару

Шест особа, од којих троје малољетних, задобило је тјелесне повреде у судару три аутомобила синоћ на магистралном путу Зворник-Бијељина, у мјесту Тршић, потврђено је из Полицијске управе Зворник.
Ланчани судар на путу Бањалука - Приједор - Фото: nezavisne novine
Ланчани судар на путу Бањалука - ПриједорФото: nezavisne novine

У саобраћајној незгоди, до које је дошло око 22.15 сати, учествовали су путнички аутомобил марке голф којим је управљала А.С. (2000.) из Зворника, с којом се у возилу налазио Ф.Ј. и два малољетна лица, затим путнички аутомобил марке пежо, за чијим воланом је био Н.М. (2000.) из Зворника, са којим се у возилу налазило једно малољетно лице и путнички аутомобил марке Тигуан којим је управљала Х.В. (1994.) из Зворника.

- Свих шест лица која су се налазила у путничким аутомобилима голф и пежо је задобило тјелесне повреде, које су констатоване у болници Зворник - навели су из полиције.

Увиђај на мјесту саобраћајне незгоде извршили су полицијски службеници Полицијске станице за безбједност саобраћаја Зворник.

Из Полицијске управе Зворник апелује на све учеснике да поштују саобраћајне прописе и прилагоде вожњу условима пута, како би заштитили свој, али и животе других грађана.