latinica  ћирилица
20/09/2019 |  16:26 | Аутор: РТРС

ГО СП Бањалука: Подршка руководству партије и институцијама Српске

Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука одржао је синоћ сједницу на којој су одређене даље активности у граду Бањалука.
Градски одбор Социјалистичке партије Бањалука - Фото: РТРС
Градски одбор Социјалистичке партије БањалукаФото: РТРС

Бањалучки Социјалисти су задовољни растом али и јединством и сложним радом у претходном периоду, као и најављеним пројектима за предстојећи период. У фокусу дјеловања биће промоција пронаталитетних политика и подршка институцијама Српске у борби за демографску обнову.

На састанку је истакнута и пуна подршка коју градском одбору и његовом раду даје Предсједник СП-а Петар Ђокић.

- Одржали смо нашу редовну сједницу на којој смо сумирали резултате рада у претходном периоду и најавили нове активности. Имамо енергију и знање које ћемо у предстојећем периоду усмјерити за подршку институцијама Српске у борби за демографску обнову. Градски одбор даје снажну подршку руководству СП-а на челу са Предсједником Петром Ђокићем – истакао је предсједник Градског одбора Бањалука Горан Селак.

Већ у недјељу 22. септембра, Градски одбор СП Бањалука у Хотелу “Јелена“ организује предавање на тему “Демографска обнова Српске“, а како је најављено, то је тек прва у низу активности којима ће фокус бити на промоцији подршке рађању.