latinica  ћирилица
23/09/2019 |  12:56 ⇒ 13:33 | Аутор: СРНА

Премијер Српске у Котор Варошу: Задовољан сам стањем у ОО СНСД

Потпредсједник СНСД-а Радован Вишковић рекао је да вјерује да ће се позитивни резултати Општинског одбора СНСД-а Котор Варош видјети и на предстојећим локалним изборима.
Радован Вишковић са представницима ОО СНСД Котор Варош - Фото: СРНА
Радован Вишковић са представницима ОО СНСД Котор ВарошФото: СРНА

Вишковић, који је предсједник Владе Републике Српске, данас је разговарао са руководством Општинског одбора СНСД-а о реализованим активностима на подручју Котор Вароша, које је финансирала Влада и о припремама за локалне изборе наредне године.

- Задовољан сам стањем у Општинском одбору и активностима које су урађене на јачању странке, а вјерујем да ће се позитивни резултати видјети на локалним изборима - додао је Вишковић.

Предсједник Општинског одобора СНСД-а Котор Варош Горан Кушљић упознао је Вишковића о чињеници да је ова странка на протеклим парламентарним изборима била водећа политичка опција.

Кушљић је истакао да је Влада Српске у прошлој години уложила око 700.000 КМ у бројне инфраструктурне пројекте на подручју Котор Вароша.

- Упознали смо премијера са динамиком радова на пројектима које је финансирала Влада Српске, а такође и са чињеницом да спремно дочекујемо предстојеће локалне изборе у намјери да останемо најјача политичка странка на подручју општине - закључио је Кушљић.