latinica  ћирилица
23/09/2019 |  18:46 ⇒ 19:58 | Аутор: РТРС

Прича о Игору Дачевићу, двије радости у једном дану - кћеркин рођендан и стан

Двије радости у једном дану: кћеркин рођендан и стан у највећој наградној игри у Републици Српској "10 рачуна изброји и стан освоји". Осмијех и весеље у породици добитника, Игора Дачевића.

Рођен у Чајничу, школовао се у Бањалуци гдје је стекао и породицу, запослен у МУП-у , отац двије кћерке, Игор Дачевић с осмијехом је дошао пред зграду у којој је добио стан.

Још у невјерици да се исплатило што је на адресу "10 рачуна изброји и стан освоји" послао чак 306 коверата. Он на послу у трећој смјени, а супруга кући са гостима слави кћеркин рођендан, уз пренос извлачења.

- Славили смо кћеркин шести рођендан, ја сам морао у трећу смјену. Запослен сам у МУП-у Републике Српске у Управи за обезбјеђење личности и објеката. Захваљујем се начелнику  Управе, Бориславу Шарићу који ме је обавијестио и обрадовао да сам добио стан у наградној игри - прича Дачевић и додаје да овај стан намјењује кћерки.

Још три стана чекају своје власнике и није касно да учествујете у наградној игри чији је приређивач Влада Републике Српске.

Да подсјетимо, да сви рачуни који су у базену под будним оком безбједносних камера и припадника МУП-а остају у игри, а Поште Српске ће редовно да достављају и новопристигле коверте. Наредно извлачење је у преносу на нашем програму, у недјељу увече.