latinica  ћирилица
03/10/2019 |  11:46 ⇒ 11:50 | Аутор: РТРС

Три дана игре и забаве на Прокидс фестивалу у центру Бањалуке

Поводом Међународне седмице дјетета, у Бањалуци ће од 4. до 6. октобра бити одржан фестивал за дјецу под називом Прокидс фестивал.
Бањалука: Фестивал за дјецу (фото:banjaluka.rs.ba) -
Бањалука: Фестивал за дјецу (фото:banjaluka.rs.ba)

Током три дана трајања фестивала, биће представљен концепт ПроГалактичког Универзитета у којем ће се кроз игру и забаву истаћи важност спорта, науке и технологије, умјетности и здраве исхране у одрастању сваког дјетета.

Фестивал ће бити одржан на паркингу код Музеја савремене умјетности Републике Српске, а програм ће трајати од 12 до 20 часова сва три дана.

Током фестивала, сав програм и активности су потпуно бесплатни за све посјетиоце, а кроз фестивал ће сви имати прилику да уживају у забавном и едукативном програму који обухвата музичке и плесне наступе регионалних дјечијих звијезда, школу глуме, едукативне радионице, вртешке, трамполине, мађионичаре, акробате… По завршетку ПроГалактичког Универзитета свако дијете ће добити симболичну диплому о завршеним забавним задацима на планетама забаве, знања, спорта, маште и здравља.

Организатор фестивала је компанија Проинтер ИТСС.

- Јесење радости су почеле заједно са почетком школе, те је компанија Проинтер ИТСС одлучила нашој дјеци поклонити забаван и едукативан дјечији фестивал. То ће бити још једна реализована корисна активност којом компанија наставља своју традицију друштвено одговорног пословања - навели су из ове компаније.

Више о фестивалу, забавним и едукативним садржајима, сазнајте на фесјбук страници компаније.