latinica  ћирилица
07/10/2019 |  13:00 ⇒ 13:01 | Аутор: Вечерње новости

Кнежевић изнио нове оптужбе

Власник Атлас групе Душко Кнежевић оптужио је Бориса Савића, предсједника Вишег суда у Подгорици, да је и њему Ненад Вујошевић, секретар Врховног државног тужилаштва, као и Ивици Станковићу ВДТ-у, носио новац за корупцију.
Душко Кнежевић (Фото: standard.co.me) -
Душко Кнежевић (Фото: standard.co.me)

Он је на Истаграму навео и да је Савић десна рука Ивице Станковића, и да му је шеф ВДТ-а, преко курира Ненада Вујошевића, преносио која оптужница треба да буде потврђена, а кога треба пустити из затвора.

- Борис Савић и Ненад Вујошевић су били нераздвојни, ја сам пар пута присуствовао кад су били заједно у хотелу Зија, други пут у ресторану у Његошевој улици. И знам да су врло блиски. Вујошевић ми је рекао да он носи од Станковића поруке Савићу за оптужнице које треба да буду потврђене. Вујошевић је био главна веза између Станковића и Савића, за оне које треба потврдити у оптужници или пустити из затвора. Вујошевић је носио паре Савићу и Станковићу директно из моје куће, а налог за претрес од прије пар ноћи те исте куће је потписао предсједник Вишег суда. Знам све о Савићу и то ћу да износим, знам његову чувену љубавницу Тијану Ћосо, која је чланица стечајне мафије и знам да га је, то ми је Нено Вујошевић причао, АНБ снимио са љубавницом. Тај троугао Тијана Ћосо, Блажо Јованић и Борис Савић ће изаћи на видјело - поручио је Кнежевић, тврдећи да нису тачне спекулације како се наводно договорио око арбитраже са врхом режима.

- Јер да сам се договорио не бих крваву хоботницу тјерао до краја - написао је Кнежевић, не кријући чуђење зашто је истарага "око Волија и кокаина у Бару заташкана".

„-  свему томе треба наћи пословне везе између Драгана Бокана и Ивице Станковића. То су активни односи по питању набавке кола и добијања привилегија. Све то Бокан плаћа и бави се криминалним активностима, а то је опасно. Да су мени нашли два грама дроге објесили би ме на Блажовом мосту, а не да ми као њему нађу кокаин у контејнерима. Све ће то доћи на ред, и тај исти Бокан нема миран сан, он је Милов потрчко, али ће завршити тамо гдје треба - пише Кнежевић, упозоравајући да ће и Брано Гвозденовић брзо доћи под удар правде због рекетирања страних инвеститора, покривања Мила Ђукановића...

- Све ћемо то гледати на снимцима које ћу да објавим, па ћете да видите како све то функционише. Пред конгрес ДПС-а пустићу оригинални снимак афере "Коверта" и Мига Стијеповића, да помогнем младим лавовима како да изаберу олињалог лава Мила Ђукановића - написао је Кнежевић.