latinica  ћирилица
10/10/2019 |  20:03 | Аутор: РТРС

Слободан Бобар изабран за предсједника Мреже младих ПОЛИГРАФ-а

Слободан Бобар изабран је данас у Бањалуци за предсједника Мреже младих политичког грађанског фронта (ПОЛИГРАФ).
Слободан Бобар изабран за предсједника Мреже младих ПОЛИГРАФ-а - Фото: РТРС
Слободан Бобар изабран за предсједника Мреже младих ПОЛИГРАФ-аФото: РТРС

Предсједник ПОЛИГРАФ-а Зоран Талић истакао је да ће млади људи допринјети разоју те политичке партије.

Увијек сам говорио да су млади највећи ресурс једног друштва .Честитам Слободану Бобару на избору за предсједника Мреже младих ПОЛИГРАФ-а јер ће нашој организацији младих сигурно допринијети ка њеном напретку са фокусом на укључивање младих људи у креирању политичких и друштвених процеса у нашем друштву. Дајемо шансу младим, стручним људима да својим идејама и иницијативама допринесу побољшању живота у Бањалуци и цијелој Српској“ рекао је Талић након прве скупштине Мреже младих ПОЛИГРАФ-а у Бањалуци.

Одборница ПОЛИГРАФ-а у Скупштини града Татјана Чичић – Оџаковић, нагласила је да је Бобар изузетно квалитетан кадар, као млада особа која је већину свог живота провела у спорту и култури.

- Млади људи морају бити ангажовани. Бобар, као дугогодишњи спортиста, награђивани глумац Бањалучког студентског позоришта те отац двоје дјеце је примјер младе и квалитетне особе која живи, ради и дориноси граду у којем живи - рекла је Чичић Оџаковић.

Бобар је рекао да ће му приоритет бити рад на терену са младим људима.

- Велика ми је част што сам изабран за предсједника Мреже младих ПОЛИГРАФ-а. Вјерујем да ћемо нашим залагањем на терену и квалитетним радом, итекако допринјети побољшању средине у којој живимо.Циљ нам је да у свакој мјесној заједници имамо што више младих људи јер су они ти који својим идејама и приједлозима могу да унаприједе насеље у којем живе али и да унесу младалачки дух и енергију у наш град - каже Бобар.

Првој Скупштини Мреже младих ПОЛИГРАФ-а присуствовали су представници парламентарних странака и позиције и опозиције – СНСД-а, СДС-а, Уједнињене Српске, ДНС-а, ДЕМОС-а, Социјалистичке партије те НДП-а.