latinica  ћирилица
11/10/2019 |  10:57 ⇒ 11:45 | Аутор: Независне

Комшије у шоку након породичне трагедије у Тузли (ВИДЕО)

Комшије су у шоку након породичне трагедије која се јутрос догодила у тузланском насељу Паша Бунар, када су смртно страдали супружници, а њихов син повријеђен.
Тузла (фото:атвбл) -
Тузла (фото:атвбл)

Припадници Одјељења криминалистичке полиције МУП-а Тузланског кантона од јутрос се налазе испред стамбене зграде у насељу паша Бунар у Тузли у којој се у стану на четвртом спрату догодила породична трагедија у којој су смртно страдали супружници Х.З. и Ђ.З, а повреде је задобио њихов 20-годишњи син А.З.

Портпарол Тужилаштва ТК Адмир Арнаутовић рекао је да су у овој породичној трагедији највјероватније кориштени нож и експлозивна направа, односно бомба.

- Према првим информацијама, највјероватније је супруг ножем убио супругу, а онда је активирао бомбу и починио самоубиство. Од те експлозивне направе је повријеђен и син - рекао је Арнаутовић.

Према писању федералних медија син је с тјелесним повредама превезен у Универзитетски клинички центар у Тузли, али није животно угрожен.

- Пацијент А.З. тренутно се налази на обради у пријемној амбуланти Клинике за хирургију. Тренутно је свјестан, комуникативан и стабилан - рекла је за Клиx портпарол Универзитетског клиничког центра у Тузли Ерсија Ашчерић-Мујединовић.

Док полицајци врше увиђај у стану, комшије у шоку и невјерици препричавају шта се догодило јутрос иза седам сати.

Како су рекли поменутом порталу, породичној трагедији претходила је свађа супружника за које истичу да су били изузетно фине особе.

- Кћерку сам одвезао јутрос на аутобус, а када сам се враћао назад чуо сам да је комшија заклао супругу, а онда се разнио бомбом. Они су били јако фини, никада не бих рекао да би то могао направити - рекао је Сеад Јогунчић, истичући да је супруг радио у једној осигуравајућој кући.

Фатима Уставдић потврђује ријечи свог комшије, и каже да је породица била изузетно мирна.

- Никада никаквих проблема с њима нисмо имали. Човјек је био јако културан и фин, увијек се јављао. Дјеца су одлична била у школи, а јутрос смо се шокирали када смо чули шта се догодило - истиче Уставдић.

Повезане вијести:

Тузла: Два лица погинула од експлозије бомбе, једно повријеђено